Javni poziv za mesto pomočnice ali pomočnika direktorja zavoda Maska

Avtor: Maska

Maska, zavod za založniško, kulturno in producentsko dejavnost (v nadaljevanju Maska) razpisuje javni poziv za mesto pomočnice ali pomočnika direktorja zavoda Maska.


Foto: Freeimages

Maska je visoko profiliran zavod s prepoznavnim družbeno angažiranim programom na področju umetnosti, založništva in izobraževanja. V več kot dveh desetletjih obstoja je razvila intenzivno domačo in mednarodno dejavnost, ki jo v prihodnjem obdobju namerava poglobiti.

Na mestu pomočnika ali pomočnice direktorja pričakujemo osebo z izkušnjami na področju kulturnega menedžmenta, pridobivanja sredstev ter mednarodnega delovanja, ki ima razumevanje in razvito afiniteto do sodobnih umetniških in teoretskih praks.

Delovne naloge pomočnice ali pomočnika direktorja obsegajo:

Kandidatka ali kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje:

Prijava mora vsebovati:

Poziv je odprt do vključno 24. junija 2016. Prijave na poziv se pošiljajo na elektronski naslov info@maska.si. Izbrane kandidatke ali kandidati bodo povabljeni na pogovor na katerem bodo lahko dodatno predstavili svoje delovne izkušnje in znanja. O končnem izboru bodo obveščeni najpozneje 14 dni po zaključku pogovorov. Od kandidatov pričakujemo, da nastopijo z delom najprej s 1. septembrom 2016. Sodelovanje bo sklenjeno za obdobje 4 let s 4-mesečno poskusno dobo.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/javni-poziv-za-mesto-pomocnice-ali-pomocnika-direktorja-zavoda-maska