Klovnbufova festivalska karavana

Avtor: Zavod Bufeto

V okviru poletnega dela 7. mednarodnega gledališko-klovnovskega festivala Klovnbuf bo od 15. junija 2014 pa vse do 13. julija 2014 po Sloveniji potovala najbolj zabavna in smeha polna karavana – Klovnbufova festivalska karavana.


Foto: Mitja Ličen

Klovnbufova karavana – potujoči festival tako kot vse njene dosedanje izvedbe, vključuje sodelovanje s priznanimi mednarodnimi umetniki na področju sodobnega profesionalnega cirkuško- klovnskega gledališča. Letos se bo organizatorju Zavodu Bufeto v karavani pridružil italijanski duo Compagnia Nando e Maila in slovensko Združenje Cirkokrog.

Karavana se bo na svoji poti po Sloveniji 15. junija 2014 najprej ustavila v Novem mestu, svojo pot bo nadaljevala 21. junija v Murski Soboti, 29. junija in 30. junija bo razveseljevala v Izoli, 5. julija 2014 v Slovenj Gradcu. Svoje letošnje potovanje bo zaključila s tridnevnim gostovanjem od 11. julija do 14. julija 2014 v Celju.

Klovnbufova karavana bo občinstvu po Sloveniji ponudila predstave namenjene družinski publiki, cirkuško-klovnovske delavnice, obiskovalci pa se bodo nastopajočim lahko pridružili tudi v interaktivnih povorkah.

Festival Klovnbuf pa seveda ne bo obšel tudi Ljubljane in se bo v prestolnici zgodil v prvih dveh tednih meseca septembra.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/klovnbufova-festivalska-karavana