AGRFT objavil natečaj za Grossmannovo nagrado 2011

Avtor: STA

Akademija za gledališče, radio, film in televizijo (AGRFT) Univerze v Ljubljani je razpisala scenaristični natečaj za Grossmannovo nagrado 2011. Na natečaj se lahko prijavijo študenti slovenskih univerz z izvirnimi scenariji za kratki igrani film ali kratko televizijsko dramo. Rok za oddajo scenarijev je 13. december.


Zainteresirani morajo tri izvode scenarija poslati na naslov UL AGRFT, "Grossmannova nagrada", Nazorjeva 3, 1000 Ljubljana. Natečaj je anonimen. Prejeta dela bo ocenila žirija, sestavljena iz pedagogov in predstavnika študentov AGRFT.

Žirija bo nagradila največ dva scenarija, lahko pa opozori na posebno kakovost nenagrajenih scenarijev in povabi avtorje k sodelovanju. Avtor prvonagrajenega scenarija bo prejel odkupno nagrado v višini 1000 evrov, avtor drugonagrajenega scenarija pa odkupno nagrado v višini 500 evrov, so sporočili z AGRFT.

Vsi sodelujoči bodo o izidu natečaja obveščeni po elektronski pošti najkasneje do 31. decembra. Podatki in pravila natečaja so dostopni na internetni strani AGRFT.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/agrft-objavil-natecaj-za-grossmannovo-nagrado-2011