Začetno ogrevanje

Nogometni superzvezdnik Ronaldinho šprical že prvi trening. Trener opozarja, da nogomet ni šport za nekreativne individualneže, sicer pa je po njegovih besedah s prvim treningom nadvse zadovoljen.


Prvi trening je bil namenjen testiranju moštva, rezultati pa so pokazali izjemno kondicijsko pripravljenost celotne ekipe, ki priča o visokem nivoju nogometnega znanja. Po uvodnem sestanku med novim trenerjem in nogometaši je bilo izvedeno krajše začetno ogrevanje in uigravanje moštva, igralci pa so pokazali veliko zavzetost in odločnost, da trening opravijo karseda najboljše.

Trener je bil po treningu izjemno zadovoljen in računa na vse igralce. Žal pa se treninga zopet ni udeležil brazilski nogometaš Ronaldinho, ki se po besedah trenerja zadnje čase na igrišču le redko dovolj potrudi, zaradi svoje neresnosti pa je tudi pogosto lažje poškodovan.

Po zaključenem treningu je trener vse prisotne povabil na kratko druženje v bližnjo gostilno, ki se je spodobno končalo.
„O poteku delovnega procesa bomo redno poročali, saj je v ospredju priprava na prvi uradni trening, ki nas čaka 5. julija 2008 na gradu Vurberk,“ so še sporočili iz vodstva kluba.

 

Povezave:


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/za%C4%8Detno-ogrevanje