Slovenski gledališki založniki na 24. Slovenskih dnevih knjige

Avtor: SLOGI

Knjižni sejem v okviru 24. festivala Slovenski dnevi knjige, ki ga prireja Društvo slovenskih pisateljev, bo letos v Ljubljani potekal na ploščadi pred Moderno galerijo od 15. do 18. maja med 10. do 20. uro. Na sejmu bodo sodelovali tudi slovenski gledališki založniki, ki vam v času sejma nudijo tudi posebne sejemske popuste.


Foto: Arhiv SLOGI

Na knjižnem sejmu se bodo predstavili tudi najpomembnejši založniki na področju gledališča z novitetami, temeljnimi deli in založniškimi zanimivostmi, namenjenimi strokovni in tudi širši javnosti – ustvarjalcem, raziskovalcem in gledalcem, vsevedom, radovednim, starejšim in mladim. Gledališče ni zgolj predstava, je tudi razvejana stroka z večtisočletno tradicijo. Gledališka zgodovina, teorija, kritika in analiza, razmisleki, znanja, vedenja, veščine … so zapisani v knjigah, revijah …, ki jih predstavljamo slovenski gledališki založniki.

24. Slovenski dnevi knjige se bodo odvijali od 15. do 18. 5. 2019 na ploščadi pred Moderno galerijo, Cankarjeva cesta 15, Ljubljana, vsak dan med 10.00 in 20.00.


Vir: http://veza.sigledal.org/prispevki/slovenski-gledaliski-zalozniki-na-24-slovenskih-dnevih-knjige